Recent nieuws

Infographic of animatievideo kiezen?

Je kunt zowel een infographic als een animatievideo gebruiken om jouw boodschap over te brengen. Beiden hebben zo hun voor- en nadelen. Weet jij niet of je voor een infographic of animatievideo moet gaan? Wij helpen je op weg!

Adverteren met video op YouTube

Sociale media staan er vol mee: advertenties. Iedereen wilt immers zijn product of dienst verkopen. Adverteren met video op YouTube is een van de meest voorkomende marketingstrategieën. Wij nemen je mee in de wereld van YouTube.

Adverteren met video op social media: 7 tips

Je komt ze vast vaak genoeg tegen: videoadvertenties. Adverteren met video op social media is onwijs populair en wij vertellen je waarom. Bovendien geven we je maar liefst 7 tips. Misschien kun je er je voordeel mee doen!

Video gebruiken in je recruitment

Recruitment is een vak apart. Een vak dat je niet kunt volgen op een hogeschool of universiteit. Recruiten leer je door te doen en door af te kijken bij je collega’s. Op netwerkbijeenkomsten en kennisevents blijf je op de hoogte van de laatste technieken en trends. Eén vrij nieuwe ontwikkeling: video gebruiken in je recruitment.

5 redenen om een infographic te gebruiken

Wanneer je een bedrijf begint, ben je voornamelijk bezig met de core business van jouw onderneming. Op dat moment ben je nog iets minder bezig met (marketing)communicatie en de verschillende vormen hiervan. Eén van de middelen die je kunt inzetten binnen je onderneming, is de infographic. Hier zijn 5 redenen om een infographic te gebruiken.

Wat is een animatie?

Je ziet steeds vaker de term ‘animatievideo’ voorbijkomen. Of je nu op LinkedIn aan het scrollen bent of informatie opzoekt over employer branding. Maar wat is een animatie eigenlijk? Hoe zijn animaties ontstaan en hoe(vaak) komen wij animaties in ons dagelijkse leven tegen?

Goede voice-over kiezen: waarom en hoe?

Je hebt ervoor gekozen om een (animatie)video te laten maken. Je weet wat je wilt vertellen, het voice-over script is gereed, én je hebt een idee voor de visuals. Top! Het enige wat je nog moet doen, is een goede voice-over kiezen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van je video.

Influencers hun succes op social media

Online goed zichtbaar zijn. Het is de droom van elk bedrijf. Marketing- en communicatieprofessionals en social media experts kunnen je daarmee een eind op weg helpen. Ondanks dat, spannen influencers nog altijd de kroon. Maar wat bepaalt influencers hun succes op social media?

Waarom een animatie video laten maken?

Jij wilt dat mensen jouw bedrijf, dienst of product kennen. Je wilt jouw boodschap overbrengen en mensen overhalen voor jou te kiezen. Communicatiemiddelen verschillen veel van elkaar. Je bereikt iets anders met een blog dan met een podcast. Waarom dan een animatie video laten maken? Wij zetten de 4 belangrijkste redenen op een rij.

Zo schrijf je het script voor een animatie video

Je gaat een animatie video laten maken. Dat is slim, want video is een populair communicatiemiddel. Bij het maken van een animatie komt veel kijken. Eén van de belangrijkste onderdelen van een video: een voice-over met ondertiteling. Ondertiteling zorgt er namelijk voor dat mensen die jouw animatie zonder geluid bekijken, jouw boodschap niet missen. Tim&Tom Producties neemt je mee: zo schrijf je het script voor een animatie video. 

Wat kost een animatie?

''Wat kost een animatie laten maken precies?''. Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. Een animatie inzetten als marketingtool is echt van deze tijd. Het is informatief, effectief en grijpt meteen de aandacht. Maar nu moet je er nog een gaan laten maken. Hoe simpel dit soms ook lijkt, hier komt erg veel bij kijken. In deze blog geven we je een overzicht van alle bepalende factoren voor de prijs van een animatie.Winnaar Beste Starter VOAWARDS 2021!

Elk jaar organiseert de VOA (de grootste ondernemersvereniging van Nederland) de VOAWARDS. Binnen deze verkiezing zijn er 5 categorieën met elk 3 genomineerden die via een stemming uit alle 900 bedrijven van de VOA gekozen worden. In elke categorie wordt tijdens het jaarlijkse groots georganiseerde evenement in het Castellum theater een winnaar gekozen. De categorieën zijn Starters, ZZP, Horeca & Retail, MKB en MKB XL.

Kerstanimatie laten maken: jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje!

De feestdagen komen er weer aan, en na een onrustig jaar is dit hét moment om relaties iets bijzonders toe te wensen. Hoe gaaf is het om dat te doen met een unieke animatie van jouw eigen bedrijfslogo verwerkt in een vrolijk kerstjasje? Zo laat je jouw bedrijf ook nog van je creatieve en persoonlijke kant zien. Het verkleint de afstand tussen je organisatie en je klanten, in een tijd waarin de afstand juist enorm is.