Recent nieuws

Wat kost een animatie?

''Wat kost een animatie laten maken precies?''. Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. Een animatie inzetten als marketingtool is echt van deze tijd. Het is informatief, effectief en grijpt meteen de aandacht. Maar nu moet je er nog een gaan laten maken. Hoe simpel dit soms ook lijkt, hier komt erg veel bij kijken. In deze blog geven we je een overzicht van alle bepalende factoren voor de prijs van een animatie.Winnaar Beste Starter VOAWARDS 2021!

Elk jaar organiseert de VOA (de grootste ondernemersvereniging van Nederland) de VOAWARDS. Binnen deze verkiezing zijn er 5 categorieën met elk 3 genomineerden die via een stemming uit alle 900 bedrijven van de VOA gekozen worden. In elke categorie wordt tijdens het jaarlijkse groots georganiseerde evenement in het Castellum theater een winnaar gekozen. De categorieën zijn Starters, ZZP, Horeca & Retail, MKB en MKB XL.

Een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje!

De feestdagen komen er weer aan, en na een onrustig jaar is dit hét moment om relaties iets bijzonders toe te wensen. Hoe gaaf is het om dat te doen met een unieke animatie van jouw eigen bedrijfslogo verwerkt in een vrolijk kerstjasje? Zo laat je jouw bedrijf ook nog van je creatieve en persoonlijke kant zien. Het verkleint de afstand tussen je organisatie en je klanten, in een tijd waarin de afstand juist enorm is.