Kerstanimatie laten maken: jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje!

Blog2
Gepubliceerd op: 01-12-2020

Geschreven door: Tom Roeloffs

Een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje!

 

Lichtpuntje

De feestdagen zijn voor veel mensen een lichtpuntje in de donkere wintertijden. Zeker in deze periode waar de winter nog iets donkerder is dan normaal. Ook al worden het andere dagen dan dat we gewend zijn, De feestdagen blijven voor meer de dan de helft van de Nederlanders het favoriete moment van het jaar. Ideaal dus om hier op in te spelen.

 

Online marketing

Kerstanimaties zijn enorme klik boosters. Mensen zijn bij video’s vaak nieuwsgierig en bekijken deze veel sneller dan een informatieve tekst. Ze verwachten namelijk al om wat leuks te zien zonder dat dit té informatief wordt. Ook biedt het jouw klanten net even wat anders. Je toont je creatieve kant en je geeft je klanten een prettig en warm gevoel.

 

Verspreiding van je logo animatie

Social media speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Bijna iedereen heeft wel een Facebook, Instagram of Linkedin account. We besteden hier gemiddeld 1,5 uur per dag aan! Het perfecte platform dus om jouw klanten te bereiken en een goede indruk achter te laten door ze op een creatieve manier, een warme boodschap toe te wensen. Daarnaast kan de video op de website geplaatst worden om zo je website bezoekers te verrassen met een vrolijke kerstboodschap. Tenslotte kan de video naar klantrelaties gemaild worden.

 

Tijdelijke actie!

Een kerstanimatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij bieden de logo animaties tot en met 30 november aan voor een tijdelijk gereduceerd tarief van maar €299,- (Ex. BTW). Stuur ons gerust een mailtje op info@timentomproducties.nl en wij gaan gelijk voor je aan de slag. Tot snel!