Hoe we onze video's maken

Ontdek ons unieke en overzichtelijke productie proces.

0

Jaar ervaring

0

Animaties

0

Klanten

0

Beoordeling

Stap 1 

Oriënterend gesprek


We beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen, en de inhoud. Zo krijgen we al een goed beeld over de animatie en kunnen we een gerichte offerte opstellen. Deze sturen we vaak dezelfde dag nog naar je toe!

Stap 2

Voice-over script


De volgende stap in het proces is de ontwikkeling van een voice-over script voor de animatie. Deze wordt zorgvuldig geschreven zodat de kern van de boodschap duidelijk naar voren komt. Het schrijven van het script doen we in samenwerking met een professionele tekstschrijver. Zo garanderen we kwaliteit en beginnen we met een goede basis voor de animatie.

Stap 3

Geïllustreerd stijlvoorbeeld


Als het script akkoord is gaan we aan de slag met de stijl van de animatie. We maken een stijlvoorbeeld op basis van de huisstijlkleuren en jouw wensen. Hier kan vervolgens feedback op gegeven kan worden. Zo zorgen we ervoor dat de stijl op voorhand volledig naar wens is.

Bekijk voorbeeld

Stap 4

Digitaal storyboard


Als de stijl bepaald is gaan we aan de slag met het storyboard van de animatie. We ontwikkelen alle illustraties en werken deze per scéne uit in een overzichtelijk, digitaal storyboard. Zo krijg je al een goed beeld van hoe de animatie eruit komt te zien.

Bekijk voorbeeld

Stap 5

Animeren


Het animeren kan beginnen. De animatie komt nu echt tot leven! Door soepele overgangen en subtiele bewegingen creëren we een dynamisch geheel. We voegen de soundeffects en achtergrondmuziek toe en de eerste versie van de animatie is een feit.

Stap 6

Opleveren video


Nadat je feedback hebt gegeven op de eerste versie van de animatie passen wij deze aan. We hanteren hierbij onbeperkte revisierondes, en gaan dus net zolang door tot jij helemaal tevreden bent. We leveren de animatie op in elk gewenst bestandsformaat. Jij kan de wereld gaan veroveren met jouw unieke animatie!

Benieuwd geworden?

Ontvang onze brochure met prijzen