Ons portfolio

Bekijk hier een deel van onze 100+ animaties

0

Jaar ervaring

0

Animaties

0

Klanten

0

Beoordeling

Recent opgeleverd


Leadinfo

Otis Elevator Company

LUMC

Klantencase


Logistiek020

Logistiek 020 is een project dat is gestart om een nóg betere samenwerking te realiseren tussen logistieke partijen onderling én met de gemeente Amsterdam...

 • Quote

  Balance Credit Support

  Robin Verhorst - Mede eigenaar

  Voor mijn bedrijf door Tim & Tom een animatievideo laten maken. Ik wilde graag een bedrijfsproces verhelderen, waarmee ik tot nog toe op schrift moeite had het duidelijk te verwoorden. Nou, verduidelijken is zeker gelukt! Jonge ondernemers maar dat doet niets af aan de kwaliteit en professionaliteit waar zij mee werken. Ik kom zeker terug voor aanvullende videos tzt! Ga zo door.

 • Quote

  ST Warmte

  Romy Fauth- Marketeer

  Fijn om mee samen te werken. Ze hebben een prachtige animatiegemaakt voor Duurzaamheidsinstallateur.nl en ST/Warmte. Denken met je mee en hebben zelfs kosteloos later nog extra aanpassingen gedaan. Toppers die voor een leuke prijs mooie producties maken.

 • Quote

  Elysee Dental

  Jolanda Koetsier - Marketingmanager

  Het is heel fijn om samen te werken met Tim en Tom. Ze luisteren goed naar de wensen en zetten dat snel om in mooie resultaten. 

 • Quote

  SERA Business Design

  Derek Prins - Accountmanager

  Tim & Tom leveren goed werk. De communicatie verloopt soepel en vlot. Hierdoor heb je binnen afzienbare tijd gave video's waar je als bedrijf wat aan hebt. 

 • Quote

  Media Group Holland

  Robien van Strien - Eigenaar

  Inmiddels meerdere projecten gedaan met Tim en Tom. Het is geweldig zaken doen met deze twee jonge bevlogen ondernemers. Naast de zeer persoonlijke en betrokken aanpak komen ze hun afspraken na. 

 • Quote

  Adrichem Communicatie

  Eelco Adrichem - Eigenaar

  Creatief en betrouwbaar. Tim & Tom denken creatief mee in oplossingen en komen hun afspraken na. Zeer prettig in de omgang en flexibel.

 • Quote

  Rudeboy Media

  Rudo Slappendel - Eigenaar

  “Tim en Tom zijn 2 jonge ondernemers. Zij weten waar ze het over hebben en weten een verhaal mooi op te ‘tekenen’. Opzoek naar een creatieve manier om je boodschap te communiceren? Dan ben je hier aan het juiste adres.”

Balance

Balance Credit Support is een incassobureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ze helpen bedrijven met het incasseren van onbetaalde facturen...

Buckles

Wheelrs

Mediahuis Limburg

Jungheinrich

Prysmian Group

RBorne

Mediahuis Nederland

ONPROAD

JAVO

Uitagenda Zoetermeer

Woonforte

TATA Steel

IAI Industrial Systems

Promista

Brigit Software

BE Digital

MAKI

Electroworld

Outdoor Life Group

Young Group

Draka

Benieuwd geworden?

Ontvang onze brochure met prijzen