Winnaar Beste Starter VOAWARDS 2021!

Blog1
Gepubliceerd op: 14-01-2021

Geschreven door: Tom Roeloffs

Tot onze aangename verrassing werden wij dit jaar (2021) genomineerd in de categorie ‘Starters’. Samen met wijnzaak La Bodega ‘87 en duurzaam transportbedrijf Lessgo mochten wij strijden voor de titel ‘Beste Starter’. Wat normaal gesproken met ruim 700 aanwezigen in het Castellum een groot evenement was, moest dit jaar noodgedwongen via een livestream vanuit het parktheater plaatsvinden. Natuurlijk ontzettend jammer, maar aan de andere kant onwijs leuk dat het evenement niet gecanceld werd en alsnog op een geïmproviseerde manier doorgang kon vinden. Op 4 februari presenteerde Jörgen Raymann de VOAWARDS 2021.

 

Zenuwachtig keken we toe hoe de burgemeester van Alphen aan den Rijn, Liesbeth Spies, de gouden envelop met daarin de winnaar in de categorie ‘Starters’ aan Jörgen overhandigde. Na enkele zenuwslopende seconden werd met een hoop confetti de winnaar bekend gemaakt: Tim&Tom Producties!! Wat een verrassing. Tom stapte enthousiast het podium op om in de camera zijn overwinningsspeech te doen. Wat, natuurlijk, begon met het bedanken van onze klanten zonder wie wij daar niet hadden gestaan, en natuurlijk iedereen die via de livestream mee keek en op ons gestemd hadden. Helaas konden we de overwinning niet groots vieren tijdens een afterparty in theater het Castellum, maar moesten we vanwege alle corona-maatregelen snel weer de auto in, op naar huis.

 

We hebben onwijs veel leuke reacties gehad op het winnen van de mooie award, welke ondertussen een prominente plek gekregen heeft in ons kantoor. We kijken, ondanks alle beperkende corona-maatregelen, terug op een prachtige avond. We voelen ons vereerd en hebben des te meer motivatie gekregen om te blijven knallen met het ontwikkelen van een hele hoop super gave animaties en infographics.

 
 

Tim&Tom