Case - Balance Credit Support

Bekijk hieronder onze werkzaamheden voor Robin Verhorst van Balance Credit Support

De klant

Balance Credit Support is een incassobureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ze helpen bedrijven met het incasseren van onbetaalde facturen. Balance werkt volgens een no cure no pay systeem: als de debiteur niets betaald, betaalt de klant van Balance ook niets. 

De uitdaging

Robin, eigenaar van Balance, kwam bij ons aankloppen met de vraag of wij konden helpen met het verhelderen van een bedrijfsproces. Hij vond het lastig om via tekst duidelijk uit te leggen wanneer de klant wat betaalt, in alle verschillende situaties. Met een overzichtelijke uitleganimatie hebben we in korte tijd duidelijk gemaakt wat er in welke situatie betaalt moet worden.

De animatievideo

Bekijk het resultaat hieronder

 

De stijl

Wij ontwikkelen altijd een unieke stijl voor de animatie op basis van de huisstijl van de klant. Zo hebben we voor Balance een moderne stijl ontwikkeld waarin de kleuren oranje, zwart en wit prominent naar voren komen. Door in deze stijl te werken creëren we herkenbaarheid en versterken we het bedrijfsimago. 

Het resultaat

Robin van Balance heeft aangegeven dat hij de animatie heeft ingezet voor verschillende marketingdoeleinden. Robin: ''Heel veel leuke reacties gehad dat het principe een stuk duidelijker werd door de video , ik heb hem daarnaast ingezet op LinkedIn en het heeft aardig wat leads te weeg gebracht!''.

 

Voor mijn bedrijf door Tim & Tom een animatie laten maken. Ik wilde graag een bedrijfsproces verhelderen, waarmee ik tot nog toe op schrift moeite had het duidelijk te verwoorden. Nou, verduidelijken is zeker gelukt! Jonge ondernemers maar dat doet niets af aan de kwaliteit en professionaliteit waar zij mee werken. Ik kom zeker terug voor aanvullende videos tzt! Ga zo door.

Robin Verhorst - Mede-eigenaar Balance Credit Support

 

Benieuwd geworden?

Ontvang onze brochure met prijzen