Case - Logistiek 020

Bekijk hieronder onze werkzaamheden voor Logistiek 020 - in samenwerking met Scrambled Ads

De klant

Logistiek 020 is een samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en de Amsterdamse logistieke sector. Het concept is bedacht om een nóg betere samenwerking tussen logistieke partijen onderling én met de gemeente Amsterdam te bewerkstelligen.

We hebben dit project in samenwerking gedaan met het bedrijf Scrambled Ads.

De uitdaging

De klant kwam bij ons met het probleem dat ze het erg lastig vonden om beknopt duidelijk te maken wat het concept precies inhoudt, en wat voor toekomstplannen ze hebben met het project.

De animatievideo

Bekijk het resultaat hieronder

 

De stijl

We hebben voor deze animatie een unieke stijl ontwikkeld die perfect aansluit bij de huisstijl van Logistiek 020. Dit zorgt ervoor dat de animatie goed bij de website past, en de stijl herkenbaar is voor de kijker. De moderne, strakke stijl straalt veel professionaliteit uit.

Het resultaat

Door middel van een 70 seconden durende animatievideo, hebben we deze klant erg goed kunnen helpen. We hebben kort het probleem geschetst met herkenbare voorbeelden, en vervolgens duidelijke oplossingen uiteengezet. Zo krijgen kijkers in een korte tijd een compleet beeld waar Logistiek 020 voor staat, en wat voor plannen ze hebben.

 

‘’Heel gaaf geworden. We zijn super blij met de animatie. Iedereen hier is super enthousiast. Heel veel dank!’’

Domien Tolsma - Eigenaar Scrambled Ads

 

Benieuwd geworden?

Ontvang onze brochure met prijzen