Laat een logo animatie maken

Een statisch logo is niet meer van deze tijd, breng jouw logo tot leven met een logo animatie

0

Jaar ervaring

0

Animaties

0

Klanten

0

Beoordeling

Animatie laten maken


Dus je wilt een animatie laten maken? Goed idee! Je bent bij ons aan het juiste adres. Met een animatie kun je complexe informatie begrijpelijk communiceren. Zo kun je in een korte animatievideo een grote hoeveelheid informatie duidelijk overbrengen aan je doelgroep.

Elke animatie bij ons is maatwerk. We creëren een unieke stijl die perfect aansluit bij jouw huisstijl en wensen. We werken daarbij altijd met een vaste prijs zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Voorbeelden van ons werk

Leadinfo

LUMC

OTIS Elevator Company

Waarom Tim&Tom Producties

Dit maakt ons uniek.

Vaste prijs - Animatie laten maken

Vaste Prijs

En dus geen extra kosten achteraf

Altijd op maat - animatie laten maken

Altijd op maat

De animatie past perfect binnen jullie huisstijl

Kwaliteit - animatie laten maken

Kwaliteit

We leveren animaties van de hoogste kwaliteit

Snelle levertijd - animatie laten maken

Snelle levertijd

We schakelen altijd super snel en leveren op tijd

Onbeperkte revisies - animatie laten maken

Onbeperkte revisies

We gaan door tot jij helemaal tevreden bent

100+ animaties - animatie laten maken

100+ animaties

We hebben al meer dan 100 animaties ontwikkeld

 • 'Het is geweldig zaken doen met deze twee jonge, bevlogen ondernemers.'

  • Bevlogen
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  Media Group Holland
  Vijfsterren

  Robin van Strien - Mede eigenaar:

  Inmiddels meerdere projecten gedaan met Tim en Tom. Het is geweldig zaken doen met deze twee jonge bevlogen ondernemers. Naast de zeer persoonlijke en betrokken aanpak komen ze hun afspraken na.

 • 'Het is heel fijn om samen te werken met Tim & Tom.'

  • Fijne samenwerking
  • Mooie resultaten
  Elysee Dental
  Vijfsterren

  Jolanda Koetsier - Marketingmanager:

  Het is heel fijn om samen te werken met Tim en Tom. Ze luisteren goed naar de wensen en zetten dat snel om in mooie resultaten. Fijne samenwerking - mooie resultaten

 • 'Tim & Tom denken creatief mee in oplossingen en komen hun afspraken na.'

  • Creatief
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  Adrichem Communicatie
  Vijfsterren

  Eelco Adrichem - Eigenaar:

  Creatief en betrouwbaar. Tim & Tom denken creatief mee in oplossingen en komen hun afspraken na. Zeer prettig in de omgang en flexibel.

 • 'Tim & Tom leveren goed werk.'

  • Goede communicatie
  • Snelle levertijd
  SERA Business Design
  Vijfsterren

  Derek Prins - Accountmanager:

  Tim & Tom leveren goed werk. De communicatie verloopt soepel en vlot. Hierdoor heb je binnen afzienbare tijd gave video's waar je als bedrijf wat aan hebt. Goede communicatie - snelle levertijd

 • 'Tim & Tom weten een mooi verhaal op te tekenen.'

  • Jong
  • Expertise
  • Creatief
  Rudeboy Media
  Viersterren

  Rudo Slappendel - eigenaar:

  "Tim en Tom zijn 2 jonge ondernemers. Zij weten waar ze het over hebben en weten een verhaal mooi op te 'tekenen'. Op zoek naar een creatieve manier om je boodschap te communiceren? Dan ben je hier aan het juiste adres."

Kosten voor een animatie laten maken


"Wat kost een animatie laten maken precies?". Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen. De kosten voor het laten maken van een animatie zijn afhankelijk van lengte en de complexiteit. Hoe meer uren het kost om een animatie te maken, hoe hoger de kosten.

Op basis van je wensen maken wij van te voren een inschatting van het aantal uren dat we nodig hebben voor jouw project. Zo werken we altijd op basis van een vooraf bepaalde, vaste prijs.

Wil je graag alvast een indicatie ontvangen van wat de kosten zijn voor het laten maken van een animatie? Vraag dan onze brochure aan met indicatieve prijzen, of neem contact met ons op! ​

Voordelen van een animatie laten maken

Animatievideo laten maken - lamp

Complexe informatie snel helder

Met een animatie kun je in een korte tijd, complexe informatie zeer effectief communiceren.

Animatievideo laten maken - kwast

Volledige ontwerpvrijheid

Een animatie kan je helemaal op maat laten ontwerpen. Elk detail is aan te passen, zo bepaal je waar precies de nadruk op komt te liggen.

Animatievideo laten maken - Toverstaf

Feit, fictie en toekomst

Of het nu gaat om een nieuw product, idee, visie of de verschillende stappen van een project. Alles is mogelijk!

Animatievideo laten maken - Oog

Visualisatie maakt begrijpelijk

Visuele informatie wordt maar liefst 332% beter begrepen dan uitleg via tekst!

Plan van aanpak bij animatie laten maken

 1. We beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen, en de inhoud van de animatie.

 2. Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van een voice-over script voor de animatie. Hierbij focussen we ons op de kern van de boodschap, zodat deze duidelijk naar voren komt.

 3. Wanneer het script akkoord is gaan we aan de slag met de stijl van de animatie. We maken een stijlvoorbeeld op basis van de huisstijl. Je kan hier uiteraard feedback op geven. Zo zorgen we ervoor dat de stijl op voorhand volledig naar wens is.

 4. Wanneer de stijl akkoord is gaan we aan de slag met het storyboard van de animatie. We ontwikkelen alle illustraties en maken hier een overzichtelijk digitaal storyboard van. Hiermee krijg je al een goed beeld van hoe de animatie eruit komt te zien.

 5. Vervolgens kan het animeren beginnen. De animatie komt nu echt tot leven! Door soepele overgangen en subtiele bewegingen creëren we een dynamisch geheel. Ten slotte voegen we de soundeffects en achtergrondmuziek toe en de eerste versie van de animatie is een feit.

 6. Nadat je feedback hebt gegeven op de eerste versie van de animatie passen wij deze aan. We gaan net zolang door tot jij helemaal tevreden bent! We leveren de animatie op in elk gewenst bestandsformaat.

 7. De animatie is nu klaar. Je kan de wereld gaan veroveren met jouw eigen unieke animatie. De reacties en resultaten zullen je verbazen!

Veelgestelde vragen


De gemiddelde productietijd van een animatie ligt rond de vijftien tot twintig werkdagen. Mocht de animatie een krappere deadline hebben, dan is het ook mogelijk om een aangepaste planning te maken, en de animatie binnen een kortere tijd te ontwikkelen. Het is dan wel van belang dat er snel feedback gegeven wordt bij de verschillende contactmomenten binnen het productieproces.

Een animatie kan uitstekend worden ingezet om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten, of juist om interne processen eenvoudig weer te geven. Omdat animaties je in staat stellen om de inhoud ervan vele malen effectiever te communiceren dan via tekst, creëer je inzicht en begrip bij jouw doelgroep. Zo kun je jouw publiek ervan overtuigen om te kiezen voor jouw product of bedrijf, of de effectiviteit van de interne processen binnen je bedrijf aanzienlijk verbeteren. In beide gevallen resulteert dit in een flinke verhoging van je rendement. Een animatie verdient zichzelf dan ook veelal meerdere malen terug.

De prijs voor een animatie is afhankelijk van de lengte en complexiteit. Via de prijzen-knop kan je direct onze brochure ontvangen met indicatieve prijzen. We gaan vervolgens graag met je in gesprek zodat we een fixed-price offerte kunnen sturen.

‘’Animatie is de illusie van beweging door het na elkaar afspelen van verschillende stilstaande beelden, zogenaamde frames.’’ Een animatie is een video dat digitaal wordt geproduceerd. Zo is er veel meer mogelijk dan video’s waar daadwerkelijk gefilmd wordt. 

Als je zelf een globaal voice-over script wilt aanleveren, omdat je de inhoud bijvoorbeeld al hebt uitgeschreven, dan is dit zeker mogelijk. Wij vormen deze tekst dan om tot een geschikt voice-over script, zodat deze perfect onder de animatie past. 

Het is voor ons van belang om een aantal bestanden aangeleverd te krijgen, voordat we beginnen met het ontwikkelen van de animatie. Dit zijn de volgende bestanden:

 • De stijlgids van het bedrijf (indien aanwezig)
 • Kleurcodes en lettertypes
 • Logo als vector (in .EPS of Illustrator bestand)

De ideale lengte van een animatie is sterk afhankelijk van het doel waarvoor de video wordt ingezet. Als de video vooral via social media de aandacht moet trekken dan adviseren we om deze onder de 60 seconden te houden. Zo kan je de kijker in een korte tijd enthousiasmeren van jouw dienst of product. Als de video bijvoorbeeld intern wordt gebruikt, of op de website wordt geplaatst, dan is er al meer interesse in het onderwerp vanuit de doelgroep en kan de video langer dan 60 seconden duren. 

Benieuwd geworden?

Ontvang onze brochure met prijzen

Logo animatie


  Verras je klanten

  Verras je klanten

  Verras je klanten

 

 

 

 

We beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen, en de inhoud van de animatie.We beginnen altijd met een oriënterend gesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen, en de inhoud van de animatie.