Animatievideo laten maken?

Zie hieronder de mogelijkheden om een animatievideo te laten maken!

0

Jaar ervaring

0

Animaties

0

Klanten

0

Beoordeling

Laat een animatievideo maken!

Bij ons kunt u een professionele animatievideo laten ontwikkelen. Een animatievideo stelt je in staat om complexe informatie begrijpelijk communiceren. Op deze manier kun je veel informatie in een korte tijd helder overbrengen aan je doelgroep.

Iedere animatie is bij ons uniek. We ontwikkelen een maatwerk stijl die perfect aansluit bij jouw huisstijl en wensen. We hanteren altijd met een vaste prijs zodat je achteraf geen extra kosten hoeft te verwachten.

Voorbeelden van ons werk

Leadinfo

LUMC

OTIS Elevator Company

Waarom Tim&Tom Producties?

Dit is wat ons uniek maakt.

Onbeperkte revisies - animatie laten maken

Onbeperkte revisies

We rekenen geen kosten voor feedbackrondes

Snelle levertijd - animatie laten maken

Snelle levertijd

We communiceren snel en leveren op tijd

Vaste prijs - Animatie laten maken

Vaste prijs

Je komt dus nooit voor verrassingen te staan

Kwaliteit - animatie laten maken

Kwaliteit

We garanderen hoge kwaliteit animatievideo’s

100+ animaties - animatie laten maken

100+ animaties

De teller staat inmiddels al op 100+ animaties!

Altijd op maat - animatie laten maken

Altijd op maat

Elke animatie is bij ons maatwerk

 • 'Het is geweldig zaken doen met deze twee jonge, bevlogen ondernemers.'

  • Bevlogen
  • Persoonlijk
  • Betrokken
  Media Group Holland
  Vijfsterren

  Robin van Strien - Mede eigenaar:

  Inmiddels meerdere projecten gedaan met Tim en Tom. Het is geweldig zaken doen met deze twee jonge bevlogen ondernemers. Naast de zeer persoonlijke en betrokken aanpak komen ze hun afspraken na.

 • 'Jonge ondernemers maar dat doet niets af aan de kwaliteit en professionaliteit waar zij mee werken.'

  • Kwaliteit
  • Professioneel
  • Bedrijfsproces verhelderd
  Balance Credit Support
  Vijfsterren

  Robin Verhorst - Mede-Eigenaar

  Voor mijn bedrijf door Tim & Tom een animatievideo laten maken. Ik wilde graag een bedrijfsproces verhelderen, waarmee ik tot nog toe op schrift moeite had het duidelijk te verwoorden. Nou, verduidelijken is zeker gelukt! Jonge ondernemers maar dat doet niets af aan de kwaliteit en professionaliteit waar zij mee werken. Ik kom zeker terug voor aanvullende videos tzt! Ga zo door.

 • 'Tim & Tom leveren goed werk.'

  • Goede communicatie
  • Snelle levertijd
  SERA Business Design
  Vijfsterren

  Derek Prins - Accountmanager:

  Tim & Tom leveren goed werk. De communicatie verloopt soepel en vlot. Hierdoor heb je binnen afzienbare tijd gave video's waar je als bedrijf wat aan hebt. Goede communicatie - snelle levertijd

 • 'Het is heel fijn om samen te werken met Tim & Tom.'

  • Fijne samenwerking
  • Mooie resultaten
  Elysee Dental
  Vijfsterren

  Jolanda Koetsier - Marketingmanager:

  Het is heel fijn om samen te werken met Tim en Tom. Ze luisteren goed naar de wensen en zetten dat snel om in mooie resultaten. 

 • 'Tim & Tom denken creatief mee in oplossingen en komen hun afspraken na.'

  • Creatief
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  Adrichem Communicatie
  Vijfsterren

  Eelco Adrichem - Eigenaar:

  Creatief en betrouwbaar. Tim & Tom denken creatief mee in oplossingen en komen hun afspraken na. Zeer prettig in de omgang en flexibel.

 • 'Tim & Tom weten een mooi verhaal op te tekenen.'

  • Jong
  • Expertise
  • Creatief
  Rudeboy Media
  Viersterren

  Rudo Slappendel - eigenaar:

  "Tim en Tom zijn 2 jonge ondernemers. Zij weten waar ze het over hebben en weten een verhaal mooi op te 'tekenen'. Op zoek naar een creatieve manier om je boodschap te communiceren? Dan ben je hier aan het juiste adres."

Kosten voor een animatievideo


De kosten voor een animatie zijn afhankelijk van een aantal dingen. Zo zijn de lengte en complexiteit van de animatievideo, twee bepalende factoren van de prijs. Wij werken altijd met een vooraf bepaalde prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

We hebben onze indicatieve prijzen verwerkt in een overzichtelijke brochure. Nieuwsgierig naar deze tarieven? Vraag de brochure aan en ontvang hem vandaag nog in je mailbox!

De voordelen van een animatievideo

Oog Tekengebied 1 (2)

Visualisatie maakt begrijpelijk

Uit onderzoek is gebleken dat informatie wat visueel gemaakt is, 332% beter begrepen wordt dan tekst!

Animatievideo laten maken - Toverstaf

Feit, fictie en toekomst

Een nieuw idee, product of de verschillende stappen binnen een project. Er is veel mogelijk met animatievideo’s!

Animatievideo laten maken - lamp

Complexe informatie snel helder

Met een animatievideo kan je veel complexe informatie, in een korte tijd, helder en effectief communiceren.

Animatievideo laten maken - kwast

Ontwerpvrijheid

Elke animatievideo is maatwerk. Alle details zijn aan te passen waardoor je zelf bepaald waar de nadruk op komt te liggen.

Plan van aanpak bij een animatievideo laten maken

 1. Het proces start met een oriënterend gesprek. We bespreken jouw doelen en wensen, maar ook de inhoud van de animatie.

 2. Stap twee is het schrijven van een script. We doen dit samen met een professionele tekstschrijver. Dit script wordt vervolgens ingesproken door een door jou gekozen professionele voice-over.

 3. Als we een definitief script hebben, gaan we aan de slag met de geïllustreerde stijl. We maken een stijlvoorbeeld (één scène uit de animatie) op basis van de huisstijl en jouw wensen. We ontwikkelen samen een stijl tot je helemaal tevreden bent, zodat we door kunnen met de volgende stap.

 4. Deze volgende stap in het proces is het ontwikkelen van een digitaal storyboard. Alle illustraties worden in overzichtelijk storyboard verwerkt. Deze chronologische scènes geven je al een goed beeld van hoe de animatie eruit komt te zien.

 5. Het animeren kan van start gaan! Alle scènes worden aan elkaar geanimeerd en de animatie komt tot leven. Door soepele overgangen en bewegingen creeeren we een gave animatie. Vervolgens voegen we soundeffects en achtergrondmuziek toe, waardoor de animatie nog dynamischer wordt.

 6. We gaan net zolang door met het verwerken van jouw feedback, tot je helemaal tevreden bent.

 7. De animatie is afgerond en leveren we op in elk gewenst bestandsformaat. Mocht je later toch nog iets willen aanpassen, maken wij daar nooit een probleem van. Veel plezier met jouw super unieke animatie!

Veelgestelde vragen


Elke animatie is anders. Zo ook de bijkomende kosten hiervan. Vooral de lengte en complexiteit zijn van invloed op de prijs. Graag bespreken we jouw wensen voor de animatie. Zo krijgen we een goed beeld van de verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs. Via de prijzen-knop kan je alvast een prijzen brochure aanvragen met indicatieve tarieven.

Het gehele proces duurt gemiddeld 4 weken. De doorlooptijd is echter wel afhankelijk van de snelheid waarmee de klant feedback geeft. Als dit allemaal snel en soepel verloopt dan kunnen we de animatie zelfs nog sneller opleveren. 

Animatievideo's kunnen heel goed worden ingezet om een product of dienst uit te leggen of te promoten. Via animaties communiceer je de vaak complexe informatie veel sneller en effectiever dan met bijvoorbeeld tekst. Dit kan de potentiële klant ervan overtuigen om jouw product of dienst af te nemen. Daarnaast kan je veel inzicht en begrip creëren door de heldere uitleg.

Het is voor ons erg handig als we van tevoren een aantal bestanden ontvangen. Wij vragen voordat we beginnen altijd naar:

 • Het brandbook (als deze bestaat)
 • Lettertypes en kleuren
 • Het logo in .eps of .ai

Het is geen probleem als je zelf een opzet aanlevert van het script voor de animatie. Uiteraard geven we nog feedback op het script zodat deze geschikt wordt om te worden ingesproken door de voice-over.

Benieuwd geworden?

Ontvang onze brochure met prijzen