Animatievideo laten maken?

Zie hieronder de mogelijkheden om een animatievideo te laten maken!

Laat een animatievideo maken!

Bij ons kunt u een professionele animatievideo laten ontwikkelen. Een animatievideo stelt je in staat om complexe informatie begrijpelijk communiceren. Op deze manier kun je veel informatie in een korte tijd helder overbrengen aan je doelgroep.

Iedere animatie is bij ons uniek. We ontwikkelen een maatwerk stijl die perfect aansluit bij jouw huisstijl en wensen. We hanteren altijd met een vaste prijs zodat je achteraf geen extra kosten hoeft te verwachten.

4+ jaar ervaring

150+ animatievideo's

80+ klanten

9+ beoordeling

Voorbeelden van ons werk

Buckles

Logistiek 020

Jungheinrich

Kosten voor een animatievideo


De kosten voor een animatie zijn afhankelijk van een aantal dingen. Zo zijn de lengte en complexiteit van de animatievideo, twee bepalende factoren van de prijs. Wij werken altijd met een vooraf bepaalde prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

We hebben onze indicatieve prijzen verwerkt in een overzichtelijke brochure. Nieuwsgierig naar deze tarieven? Vraag de brochure aan en ontvang hem vandaag nog in je mailbox!

De voordelen van een animatievideo

Oog Tekengebied 1 (2)

Visualisatie maakt begrijpelijk

Uit onderzoek is gebleken dat informatie wat visueel gemaakt is, 332% beter begrepen wordt dan tekst!

Toverstaf Tekengebied 1

Feit, fictie en toekomst

Een nieuw idee, product of de verschillende stappen binnen een project. Er is veel mogelijk met animatievideo’s!

Lamp Tekengebied 1 (1)

Complexe informatie snel helder

Met een animatievideo kan je veel complexe informatie, in een korte tijd, helder en effectief communiceren.

Kwast Tekengebied 1 (3)

Ontwerpvrijheid

Elke animatievideo is maatwerk. Alle details zijn aan te passen waardoor je zelf bepaald waar de nadruk op komt te liggen.

Plan van aanpak bij een animatievideo laten maken

  1. Het proces start met een oriënterend gesprek. We bespreken jouw doelen en wensen, maar ook de inhoud van de animatie.

  2. Stap twee is het schrijven van een script. We doen dit samen met een professionele tekstschrijver. Dit script wordt vervolgens ingesproken door een door jou gekozen professionele voice-over.

  3. Als we een definitief script hebben, gaan we aan de slag met de geïllustreerde stijl. We maken een stijlvoorbeeld (één scène uit de animatie) op basis van de huisstijl en jouw wensen. We ontwikkelen samen een stijl tot je helemaal tevreden bent, zodat we door kunnen met de volgende stap.

  4. Deze volgende stap in het proces is het ontwikkelen van een digitaal storyboard. Alle illustraties worden in overzichtelijk storyboard verwerkt. Deze chronologische scènes geven je al een goed beeld van hoe de animatie eruit komt te zien.

  5. Het animeren kan van start gaan! Alle scènes worden aan elkaar geanimeerd en de animatie komt tot leven. Door soepele overgangen en bewegingen creeeren we een gave animatie. Vervolgens voegen we soundeffects en achtergrondmuziek toe, waardoor de animatie nog dynamischer wordt.

  6. We gaan net zolang door met het verwerken van jouw feedback, tot je helemaal tevreden bent.

  7. De animatie is afgerond en leveren we op in elk gewenst bestandsformaat. Mocht je later toch nog iets willen aanpassen, maken wij daar nooit een probleem van. Veel plezier met jouw super unieke animatie!

Waarom Tim&Tom Producties?

Dit is wat ons uniek maakt.

Revisiies Tekengebied 1

Onbeperkte revisies

We rekenen geen kosten voor feedbackrondes

Snellelevering Tekengebied 1

Snelle levertijd

We communiceren snel en leveren op tijd

Vasteprijzen Tekengebied 1 (1)

Vaste prijs

Je komt dus nooit voor verrassingen te staan

Kwaliteit Tekengebied 1

Kwaliteit

We garanderen hoge kwaliteit animatievideo’s

100Plus Tekengebied 1

100+ animaties

De teller staat inmiddels al op 100+ animaties!

Altijdopmaat Tekengebied 1

Altijd op maat

Elke animatie is bij ons maatwerk

Veelgestelde vragen


Elke animatie is anders. Zo ook de bijkomende kosten hiervan. Vooral de lengte en complexiteit zijn van invloed op de prijs. Graag bespreken we jouw wensen voor de animatie. Zo krijgen we een goed beeld van de verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs. Via de prijzen-knop kan je alvast een prijzen brochure aanvragen met indicatieve tarieven.

Het gehele proces duurt gemiddeld 4 weken. De doorlooptijd is echter wel afhankelijk van de snelheid waarmee de klant feedback geeft. Als dit allemaal snel en soepel verloopt dan kunnen we de animatie zelfs nog sneller opleveren. 

Animatievideo's kunnen heel goed worden ingezet om een product of dienst uit te leggen of te promoten. Via animaties communiceer je de vaak complexe informatie veel sneller en effectiever dan met bijvoorbeeld tekst. Dit kan de potentiële klant ervan overtuigen om jouw product of dienst af te nemen. Daarnaast kan je veel inzicht en begrip creëren door de heldere uitleg.

Het is voor ons erg handig als we van tevoren een aantal bestanden ontvangen. Wij vragen voordat we beginnen altijd naar:

  • Het brandbook (als deze bestaat)
  • Lettertypes en kleuren
  • Het logo in .eps of .ai

Het is geen probleem als je zelf een opzet aanlevert van het script voor de animatie. Uiteraard geven we nog feedback op het script zodat deze geschikt wordt om te worden ingesproken door de voice-over.